онлайн казино Украины

Магічні трюки від талановитого ілюзіоніста у Magic Tricks від Red Tiger Gaming


Магія завжди цікавила людей будь-якого віку, тому що в ній є щось загадкове й невідоме. Особливо це стосується різних фокусів, які полюбляють демонструвати ілюзіоністи. Про це мова піде у новому випуску Red Tiger Gaming з барабанами 5х4 та 25 платіжними смугами.
Фокусник-чарівник, під час кожної появи на сітці насипатиме більше опцій, які покращують загальний стан ігрового процесу. Така можливість коштуватиме від 0.10 до 50 кредитів за обертання та матиме загальний виграш до х10 500 до ставки. Також, Magic Tricks можливо спробувати у демо-форматі на Elslots ua, що дозволить гравцю спланувати подальші дії в основній грі.
У цьому магічному застосунку гравці матимуть можливість роздивитися цікаве життя ілюзіоністів з мобільного телефону або комп’ютера. Розробники додали безліч автентичних елементів, включно із кролем у капелюсі. До того ж атмосферу доповнює цікавий саундтрек та зірковий антураж, що використовується у подібних шоу.

Оформлення та винагороди на початку гри



У сітці святкового слота залучено 9 звичайних та 2 бонусних малюнки. Тим часом серед найдешевших осередків знаходяться 10, J, Q, K і A, що мають максимальні коефіцієнти, від х1 до х2.4. Далі, у ранжуванні, гравці побачать:
  • Зображення трьох чаш з виплатами х1, х1.8 або х4 за 3-5 символів;
  • Шаблони карт, які сплачують від х1.5 до х6;
  • Чарівна скриня із пилкою має х2 - х10 за 3-5 позначок;
  • Кроль у капелюсі принесе збільшення ставки у 2.5, 4 або 20 разів;
  • Дикий символ із готівкою може помножити приз у 20 разів за добірку з 5 осередків. Тим часом скаттер у вигляді “Фокусника” відчиняє фріспіни.

До уваги новачків - під час основного рівня можливо висадити максимум х1361 до ставки. Також, тут є режим безкоштовної гри, який дозволяє вивчити механіку, навчитися робити ставки та спланувати стратегію. Але, з чого почати, має вирішувати лише гравець з урахуванням власних можливостей та вдачі.

Які тури допоможуть збільшити прибуток



У Magic Tricks, з технічного боку, існує лише два бонусні раунди, але розкид Диких позначок ніхто не відміняв. Дикі осередки з’являються під час базового або бонусного туру. Вони змінюють стандартні малюнки з розрахунком на підвищення бюджету гравця, а також сплачують за 5 символів х20.
Далі йде функція “Чарівних кілець”, що розширює малюнки. Гравець може отримати 1 - 4 кільця та збільшити виграш. Навіть, розширення одного кільця може принести солідну виплату, охопивши кілька рядків.
Цікавішою виступає функція фріспінів, яка має на увазі появу мінімум трьох скаттерів. Це активує 6 обертів із появою додаткових спінів у разі появи скаттерів, більше трьох. А, якщо розкиди опиняються у “Чарівному кільці”, вони розширюються до 5 осередків.
Тим часом, якщо на екрані з’явилося 4 скаттери під час обертів, це збільшує їхню швидкість. При цьому, ця функція пропонує висадити до 40 спінів за раз. Також, “Чарівні кільця” тут працюють швидше, ніж у базовій грі. Але, повторно фріспіни не запускаються, тобто гравці знову опиняться на початку гри після завершення обертів.

  • 0
Добавлено: 25-07-2023, 17:08
0
180

Похожие публикации


Наверх