онлайн казино Украины

Романова просить колег підтримати відставку Шокіна

Романова просить колег підтримати відставку ШокінаАнна Романова закликає колег-депутатів від Чернігівщини підтримати відставку Генпрокурора України Віктора Шокіна.
Станом на 18:00 15 липня Постанову про відставку Шокіна підписали лише три чернігівські депутати: Анна Романова («Самопоміч»), Василь Амельченко («РПЛ») та Олег Купрієнко («РПЛ»).
«Ось був чесний прокурор на Чернігівщині Дмитро Чібісов, який порушив кримінальні справи проти хабарників високого рівня. У тому числі проти мера Чернігова. Прокурор приймав людей, допомагав і водночас відправляв бізнесменів та чиновників-"ходоків", які хотіли домовитись. І цього прокурора прибрали без причин. Хоча громада вступилася за нього.
Прибрав Чібісова заступник Генпрокурора Гузир за "незрілість" (він так пояснив нардепам). Хоча впевнена, що вказівку звільняти принципових прокурорів давав особисто Шокін. Потім цей самий Гузир завів кримінальні справи проти Давіда Сакварелідзе та Віталія Каська, які теж стали боротися з хабарниками в ГПУ. Так як можна таке терпіти?
Так ось, нардепи від Чернігівщини, які досі не підписали відставку Шокіна, підпишіть. Або вас все влаштовує?! Від вас просять лише один підпис! (Прошу поки що без прізвищ)», – зазначає Анна Романова.

Добавлено: 16-07-2015, 11:05
0
0

Похожие публикации


Наверх