онлайн казино Украины

Чернігів: Злочини. Кара не приходить через Шокіна

Чернігів: Злочини. Кара не приходить через ШокінаРанковий сонячний Чернігів зустрів Всеукраїнську акцію «Вимагаємо покарання».
Як ви думаєте, хто влаштував дуель поглядами на одному зі знімків?
Звичайна чернігівка у досить характерному одязі, який говорить про її достаток, і заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді України Ігор Кононенко.
Але зупини гідру корупції в країні заважає генпрокурор Віктор Шокін.
В його руках, як у спрута, всі найбільш резонансні кримінальні справи.
Організували це дійство в сквері на проспекті Миру активісти «Антикорупційного Руху Валентина Наливайченка». Обіцяють проводити до 29 березня.
Мотивацію можемо знайти на сторінці чернігівської організації «Антикорупційного Руху» у мережі Facebook:
«Минуло вже два роки після Революції Гідності. Політики, які прийшли до влади, обіцяли українцям та всьому світу покарати винних, засудити поплічників Януковича.
Вони обіцяли створити справедливу державу з чесними та прозорими судами, викорінити корупцію. Але обіцянки не виконуються, а нові керманичі самі перетворилися на корупціонерів», - говориться там.
Повідомляється, що акція покликана донести до людей інформацію про головних корупціонерів України. А також, показати владі – ніщо не забуто, ніхто не пробачений з числа хабарників та зрадників. Кожен, хто грабує країну, має понести адекватне вчиненому злочину покарання.
Антикорупціонери роздають чернігівцям інформаційні буклети та пропонують проголосувати за найбільшого хабарника, найбільш корумпований орган Чернігова та за найбільшого порушника прав громадян

Добавлено: 28-03-2016, 10:53
0
0

Похожие публикации


Наверх