онлайн казино Украины

Золото на Першому Відкритому Чемпіонаті України за версією M & P IAED (фото)

Золото на Першому Відкритому Чемпіонаті України за версією M & P IAED (фото)У Чернігів з міста Красний Лиман Донецької області повернулася делегація Центру танцю та фітнесу «Вікторія-денс» із двома золотими нагородами.

Повідомив представник Центру танцю та фітнесу «Вікторія-денс» Максим Зевако.

Представники групи контемп під керівництвом Ігнатенко Ярослави зайняли перше місце в категорії «Групи Юніори». Тендітні дівчата змогли передати суддям і глядачам почуття, емоції своїм танцем, ніж, напевно, і заслужили на перемогу.

Не відстали від них і представники сучасних танців, також посівши перше місце в категорії «Групи Юніор» у категорії «Фьюжен», під керівництвом Лєдневої Олександри. Родзинкою їх номера став різнокольоровий порошок, який підкреслив кольори їхніх костюмів і зробив номер ще яскравішим. Ну і звичайно ж злагодженість рухів, гарна техніка - куди ж без цих компонентів відмінного виступу.

Організатором змагань виступив Всеукраїнський комітет сучасної та естрадної хореографії при IAED. У них взяло участь понад 150 танцюристів із 9 областей України.

Крім змагань проходили Майстер-класи та Конгрес суддів, в яких наші тренера отримали сертифікацію M & P IAED і здали атестацію на Суддів 4-тій категорії в сфері сучасної та естрадної хореографії.

Антон Приходько до того ж став Президентом Чернігівського обласного відділення комітету M & P IEAD.

Ось такими успішними й плідними для Чернігова стали ці вихідні.

Добавлено: 15-11-2012, 10:22
0
0

Похожие публикации


Наверх