онлайн казино Украины

Які романси співають фінанси чернігівських комунальників?

Які романси співають фінанси чернігівських комунальників?Фінансові плани комунальних підприємств міської ради на 2013 рік розглядала 4 грудня комісія з аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств комунальної власності та посилення контролю за виконанням умов контрактів під керівництвом заступника міського голови Олександра Буцка.
Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
Керівники комунальних підприємств «Новозаводське», «Деснянське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13» підводили попередні висновки виконання планів за 2012 рік і знайомили з основними показниками фінансових планів своїх підприємств на наступний рік.
Керівники ЖЕКів проаналізували основні напрямки діяльності своїх підприємств за поточний рік щодо надання послуг з утримання та ремонту будинків та прибудинкових територій, визначили низку проблем, які потребують посиленої уваги для їх вирішення.
Найгострішою проблемою своїх підприємств вони вважають недостатнє фінансування, адже для утримання житлового фонду територіальна громада міста має розраховувати тільки на власні кошти, що виділяються з місцевого бюджету.
Члени комісії та депутати міської ради рекомендували керівникам комунальних підприємств проаналізувати надані зауваження і пропозиції та визначити шляхи вирішення проблемних питань, а також, здійснення необхідних заходів у рамках виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста з метою усунення існуючих недоліків та покращення якості надання послуг населенню.
Комісія прийняла рішення повернутися до заслуховування фінансових планів ЖЕКів на 2013 рік найближчим часом після їх відповідного коригування.

Добавлено: 6-12-2012, 10:45
0
0

Похожие публикации


Наверх