онлайн казино Украины

Перелік будинків Чернігова, де будуть ремонтувати ліфти

Перелік будинків Чернігова, де будуть ремонтувати ліфтиДепутати під час засідання 6 сесії Чернігівської міськради VII скликання 31 березня затвердили «Програму капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016 – 2020 роки».
Адже на сьогодні ліфтовий парк має високий рівень фізичного і морального зносу конструкцій та електрообладнання.
Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради.
У житловому фонді міста – 1217 ліфтів у будинках різних форм власності. Капітального ремонту потребують 717 ліфтів, які перебувають на балансі комунальних підприємств міськради: «Деснянське», «Новозаводське», «ЖЕК–10», «ЖЕК–13».
Дозвіл на проведення робіт з монтажу, ремонту та технічного обслуговування ліфтів отримали декілька підприємств: спеціалізоване ліфтове управління №5 приватного акціонерного товариства «ОТІС», приватне комерційно-виробниче підприємство «Полісся-ліфтсервіс» та приватне комерційно-виробниче підприємство «Ливадия» та ін.
Ремонт ліфтів у житлових будинках, які перебувають на балансі комунальних підприємств міської ради, відбуватиметься за рахунок міського бюджетуна суму майже 71 млн грн, а термін реалізації Програми – 5 років, починаючи з 2016-го.
У 2016 році Програмою передбачено капітальний ремонт ліфтів з терміном експлуатації понад 25 років у житлових будинках на суму майже 11 млн грн.
* * *
Перелік адрес житлових будинків м. Чернігів, які включені у 2016 році до Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016-2020 роки, наведено у таблиці (назви вулиць вказані нові):

Добавлено: 11-04-2016, 10:39
0
0

Похожие публикации


Наверх