онлайн казино Украины

Розвиток лідерства на регіональному рівні. Засідання круглого столу. Анонс

Розвиток лідерства на регіональному рівні. Засідання круглого столу. АнонсЗасідання круглого столу з питань впровадження програм розвитку лідерства на регіональному рівні відбудеться 11 жовтня у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Повідомляє завідувач сектору організаційно-кадрової роботи та документообігу Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області Лада Костіневич.

Місце проведення: Адреса: м. Чернігів пр-т Миру, 43

Початок: о 12.15

Організатори заходу: Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу (м. Київ); Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області

Категорія осіб: представники облдержадміністрації, обласної ради, Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, вищих навчальних закладів м. Чернігова, магістратури ЧДТУ „Державна служба”, учасники конкурсів з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву „Нова еліта нації” та „Кращий державний службовець”, громадських організацій, діяльність яких спрямована на реалізацію регіональних програм лідерства.

Добавлено: 10-10-2012, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх