онлайн казино Украины

Малий та середній бізнес зростає

Малий та середній бізнес зростаєЗагальна чисельність представників малого бізнесу, що працює на спрощеній системі оподаткування та зареєстрована у ДПІ у м. Чернігові ДПС, складає на сьогодні 11065 осіб.

Повідомляє представник державної податкової у місті Чернігові Світлана Степова

Загалом намітилася тенденція збільшення кількості «спрощенців» і відповідно, збільшуються суми надходжень до бюджету. Нагадаємо, що зміни до Податкового кодексу України, які вступили у силу з 1 січня 2012 року, дозволили приватним підприємцям працювати на трьох групах з більшими обсягами виручки (до 3-х мільйонів) та кількістю найманих працівників до 20-ти осіб.

Крім того, за пропозиціями платників податків, з 12 ному податку: група 5 – для фізичних осіб-підприємців у яких протягом календарного серпня поточного року уведено дві додаткові групи роботи на єди року чисельність працівників (як і для групи 3) одночасно не перевищує 20 осіб, а обсяг доходу не перевищує 20 млн. грн.

За 9 місяців 2012 року підприємці - «спрощенці» перерахували до бюджету 20,5 млн. гривень єдиного податку. Така позитивна динаміка надходжень до бюджету свідчить про те, що підприємці гідно оцінили прості та прозорі правила оподаткування, максимально полегшені процедури обліку та звітності.

Добавлено: 11-10-2012, 11:25
0
0

Похожие публикации


Наверх