онлайн казино Украины

Увага! Зміни у міському бюджеті

Увага! Зміни у міському бюджетіПісля затвердження порядку денного 25-ї сесії Чернігівської міської ради 6 скликання заступник міського голови – начальник фінансового управління Віктор Бистров ознайомив присутніх з основними змінами і доповненнями до рішення міської ради від 28 грудня 2011 року «Про міський бюджет на 2012 рік».

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

За рахунок перевиконання міського бюджету за 8 місяців поточного року, яке за словами Віктора Бистрова складає 11,6 млн. грн., міська рада прийняла рішення про виділення додаткових коштів, зокрема:

- управлінню охорони здоров’я міської ради у сумі 211 751 грн.: на проведення комплексної реабілітації дітей-інвалідів у Центрі «Відродження» - 112,5 тис. грн. та міській лікарні № 1 на проведення поточного ремонту приміщень відділення дитячого оздоровлення санаторного типу «Дружба» - 99,2 тис. грн.;

- відділу по фізичній культурі та спорту міської ради – 250 тис. грн. для жіночого футбольного клубу «Легенда»;

- управлінню архітектури та містобудування міської ради у сумі 15,5 тис. грн. для оплати послуг з архівації документів.

З нагоди 60-річчя Центральної бібліотеки для дітей ім. Довженка вирішено виділити 36 тис. грн. для зміцнення матеріально-технічної бази.

Крім того, управлінням освіти та охорони здоров’я міська рада спрямувала кошти на виплату заробітної плати з нарахуваннями за жовтень працівникам дошкільних та загальноосвітніх закладів – у сумі 18 671 тис. грн. та працівникам лікувально-профілактичних установ – у сумі 12 159 тис. грн.

Депутати також розглянули питання про надання згоди на списання об’єктів нерухомого майна. Розглянувши звернення комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» міська рада надала згоду на списання будівлі складу 1948 року побудови, відновною вартістю 10 326 грн., та убиральні 1948 року побудови відновною вартістю 8697 грн., розташованих по вул. Войкова, 5 як таких, що непридатні для подальшого використання.

Крім того, міська рада надала також згоду на списання зруйнованої у результаті вибуху побутового газу частини житлового будинку № 36 по вул. 50 років ВЛКСМ, який знаходиться на балансі комунального підприємства «Новозаводське». Списанню підлягає частина житлового будинку з квартири 1 по 30 загальною площею 1-го під’їзду - 861 кв. м залишковою вартістю 468 тис. грн. та 2-го під’їзду загальною площею 690,4 кв. м залишковою вартістю 375 тис. грн. Після списання квартир з балансу КП «Новозаводське» пошкоджені під’їзди будуть розібрані.

Добавлено: 1-10-2012, 12:23
0
0

Похожие публикации


Наверх