онлайн казино Украины

Нове обладнання у дитячій стоматполіклініці

Нове обладнання у дитячій стоматполіклініціЧернігівська міська дитяча стоматполіклініка отримала нове обладнання – три сучасні стоматологічні установки придбано за кошти міського бюджету.

Головний лікар дитячої стоматполіклініки Віктор Струц подякував за допомогу представникам міської влади.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

- Збулася наша давня мрія. Встановлено дві установки у нас, ще одну – розміщено у філіалі, що працює по вул. Рокосовського, - сказав він.

Дитяча стоматполіклініка у місті є унікальним медичним центром, оскільки обслуговує дітей не тільки Чернігова, а й області і навіть юних пацієнтів з м.Славутича, що на Київщині. На рік кількість відвідувань поліклініки сягає 85 тисяч.

На придбання нового обладнання та облаштування закладу з міського бюджету було виділено понад 150 тис. грн., на обладнання витрачено 87 тис. грн.

До кінця цього року буде замінено кілька вікон на енергозберігаючі, а наступного року – проведено ремонт ще кількох кабінетів стоматполіклініки.

Окремо було обговорено питання діяльності стоматкабінетів у школах Чернігова.

Адже за оцінками фахівців, попередити захворювання коштує приблизно у 10 разів дешевше, аніж його лікувати. Тому спільними зусиллями необхідно виробити правильні підходи до зміцнення здоров'я дітей.

Добавлено: 26-09-2012, 13:03
0
0

Похожие публикации


Наверх