онлайн казино Украины

Стрижень стане чистим за три роки?!

Стрижень стане чистим за три роки?!Таке питання хвилює не тільки громадськість, екологів, а й політиків. Скільки ж можна чути дорікання туристів, про таку «зелену запашну красу» посеред міста?

Проекти про очищення Стрижня міська влада опрацьовує і затверджує вже не вперше. Нарешті, визначили строк, у який річку мають повністю почистити.

Вода у Стрижні стане чистою вже за три роки! .. Якщо ситуація не зміниться, - заявив начальник управління ЖКХ Володимир Кривенко.

Він також пояснив, що наразі вже починається наступний етап робіт з очищення Стрижня. Спочатку почистять русло від військового госпіталю до проспекту перемоги, а згодом продовжать до вулиці Київської.

Крім цього, є проекти, які дозволяють не лише почистити, а й захисти річку. Вже введено штрафні санкції по виведенню стоків до річки. І не тільки у приватному секторі, а й для підприємств. Робота ведеться. Головне питання у фінансуванні, - наголосив пан Кривенко.

Також додав, що до упорядкування берегів річки буде залучено кошти інвесторів, державне фінансування.

Адже річка – це не лише проблема того регіону, територією якого протікає, а насамперед Всеукраїнська.

Десна одна з найчистіших рік України, не можна і далі залишати її притоку у такому стані.

Що насправді буде зі Стрижнем за три роки? Це залежить і від кожного чернігівця. Адже можна почистити, але ж головне – не забруднювати!

Добавлено: 12-07-2012, 11:41
0
0

Похожие публикации


Наверх