онлайн казино Украины

В Чернігові розпочав роботу медіа-клуб "ЧЕСНА Розмова"

В Чернігові розпочав роботу медіа-клуб "ЧЕСНА Розмова"За словами Тараса Петріва, український політикум не звик до громадського контролю, прозорість та підзвітність йому не притаманні. «За таких умов, мета руху ЧЕСНО - побудувати нову політичну культуру – коли виборець контролює парламентарів», - зазначив президент Фундації «Суспільність» Тарас Петрів.

Учасники медіа-клубу дійшли згоди, що прозорість передвиборчої кампанії залежатиме не лише від гри кандидатів, але й від згуртованості представників журналістського та громадського середовища. Тарас Петрів підкреслив, що «країна не живе у політичному спокої. Ми відчуваємо, що сьогодні журналісти часто виходять за межі своєї роботи, вони стають громадянами та відстоюються свою громадянську позицію».

За словами чернігівського координатора руху ЧЕСНО Павла Пущенка, подібні зустрічі громадських експертів та медівників стануть традиційними та матимуть на меті розгорнути дискусію навколо парламентських виборів в Україні і прозорості їх проведення на Чернігівщині зокрема.

  • 0
Добавлено: 28-06-2012, 10:48
0
597

Похожие публикации


Наверх