онлайн казино Украины

Рух ЧЕСНО, НЕЧЕСні технології і прогульники Чернігівської облради

Рух ЧЕСНО, НЕЧЕСні технології і прогульники Чернігівської облрадиУ рік місцевих виборів Громадський рух ЧЕСНО проводить моніторинг роботи місцевих рад у рамках кампанії “Чесна весна - відповідальна осінь”.
У середу, 9 вересня, під час прес-конференції активісти ЧЕСНО назвуть імена кандидатів на відкликання у Чернігівській обласній раді.
За законом, якщо депутат пропустив понад 50% засідань сесії чи постійної комісії протягом року, його можна позбавити мандату (ст. 37, ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад").
Учасники прес-конференції:
Ірина Федорів - регоінальний координатор Громадського руху ЧЕСНО.
Павло Пущенко - координатор Громадського руху ЧЕСНО у Чернігові.
Найцікавіше, що участь у прес-конференція Павла Пущенка - координатора Громадського руху ЧЕСНО у Чернігові є МАНІПУЛЯТИВНОЮ і, по-суті, прихованою агітацією.
Адже сам Пущенко є членом «Номінаційного комітету» від Демальянсу на місцевих виборах від партії «Демократичний Альянс». Про це заявляється відкрито на сайтах. А вибори ж уже почалися, кампанія стартувала!

Будь-який чернігівець сприймає, це як підтримку Пущенком цієї політичної сили. І ніхто зараз нам не відповість точно чи не висунеться координатор від ЧЕСНО в одного з округів, а голова чернігівської парторганізації піде на мера, або підніметься в «недоторканий заголовок» списку?

Є приклади в історії місцевих виборів, коли журналісти-кандидати, аби не порушувати закон, і не мати конфлікту інтересів, не виходили в радіоефір чи телеефір. Не проводили прес-конференцій, коли це не було зумовлено агітацією в рамках відкритої виборчої компанії.
А тут - звичайна маніпуляція.
Чи ЧЕСНО саме ЧЕСНО?

Добавлено: 9-09-2015, 09:34
0
0

Похожие публикации


Наверх