онлайн казино Украины

Тойотами мера займатиметься СБУ?

Тойотами мера займатиметься СБУ?У відповіді Управління СБУ в Чернігівської області йдеться про те, що у фактах отримання двох Тойот міською радою встановлено ознаки таких злочинів з боку посадових осіб Чернігівської міської ради:

стаття 17 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

“Органам державної влади, органам місцевого самоврядування забороняється одержувати від фізичних, юридичних осіб безоплатно послуги та майно, крім випадків, передбачених законами або чинними міжнародними договорами України”;

стаття 12 Закону України «Про місцеве самоврядування».

“Сільський, селищний, міський голова не може бути депутатом будь-якої ради, суміщати свою службову діяльність з іншою посадою, в тому числі на громадських засадах …”, - Чернігівський міський голова очолює Спілку ветеранів-афганців, яка передала першу Тойоту міській раді.

На даний момент СБУ скерувала матеріали перевірки до Прокуратури Чернігівської області для вжиття заходів прокурорського реагування. ДемАльянс чекає на реакцію прокуратури.

Історія з безкоштовною передачею від Чернігівської обласної організації Спілка ветеранів-афганців Чернігівській міській раді автомобільToyota Camry в безкоштовну оренду(http://svoboda.fm/politics/chernigov/214872.html), приблизною вартістю від 265 до 425 тисяч гривень, розпочалася ще в лютому цього року. На цьому автомобілі наразі їздить міський голова Чернігова Олександр Соколов. Цікавим є те, що в Спілці ветеранів-афганців Олександр Соколов займає керівну посаду.

В середині березня Демократичний Альянс подав скаргу до Прокуратури щодо отримання міською радою даного автомобіля, але прокуратура не знайшла складу злочину.

Деякий час тому ДемАльянсу стало відомо про отримання міською радою Чернігова, ще однієї Тойоти. (http://www.gorod.cn.ua/news_35393.html), але вже від свого комунального підприємства “Дільниця з благоустрою”. Незрозумілі отримання міською радою автомобілів з високою вартістю змусили ДемАльянс подати звернення вже до Управління СБУ в Чернігівській області.

  • 0
Добавлено: 22-06-2012, 13:11
0
329

Похожие публикации


Наверх