онлайн казино Украины

Депутати Чернігова взялися за профілактику злочинності

Депутати Чернігова взялися за профілактику злочинностіДепутати Чернігівської міськради під час пленарного засідання 11-ї сесії прийняли Програму профілактики злочинності на території Чернігова на 2016 -2017 роки
Програма розроблена відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та Закону України "Про Національну поліцію".
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.
Метою Програми є підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування в розв’язанні проблем боротьби зі злочинністю та її негативними наслідками, усунення передумов для вчинення правопорушень і забезпечення конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, поступового нарощування у цій справі зусиль правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та громадськості й піднесення престижу Національної поліції України.
Протягом двох років у місті будуть проводитись заходи, серед яких системний аналіз стану правопорядку у місті, виявлення причин та умов, що сприяють вчиненню кримінальних та адміністративних правопорушень, а також вживання превентивних заходів для їх усунення.
Крім того, Програмою передбачено проведення оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення та взяття на облік осіб, які зловживають спиртними напоями, займаються виготовленням самогону та інших спиртних напоїв, вживають наркотичні засоби або психотропні речовини, і, в першу чергу, серед молоді, для застосування до них заходів впливу згідно із законами України.
Також здійснення контролю за дотриманням вимог законів та інших нормативно-правових актів щодо опіки, піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, вжиття заходів щодо запобігання дитячій бездоглядності, правопорушень серед дітей, соціальний патронаж щодо дітей, які відбували покарання у виді позбавлення волі. А також регулярне інформування громадськості щодо проведених заходів в рамках цієї Програми.
Більш детально з відповідним документом можна буде ознайомитись на офіційному сайті Чернігівської міської ради в рубриці «Нормативні документи».

Добавлено: 1-10-2016, 09:25
0
0

Похожие публикации


Наверх