онлайн казино Украины

В економістів - перший випуск магістрів

В економістів - перший випуск магістрівЦе було просто феєричне свято! Під урочисті акорди „Гаудеамусу” до зали запросили перших тридцять випускників-магістрів спеціальності «Фінанси та кредит», вдягнених за європейкою традицією у мантії та конфедератки. І хоча в перекладі з латини „Гаудеамус” означає „Веселимося”, в цей день гімн всесвітнього студентства лунав трішечки сумно, адже наші магістри прощалися зі студентським життям.

Перший випуск магістрів у ЧДІЕУ – це визначна подія для всього Сіверянського краю. І дуже символічно, що на святі був присутній заступник голови Чернігівської обласної ради Мельничук Валентин Васильович.

Від щирого серця він привітав випускників-магістрів і побажав «першим» завжди бути першими. З привітальним словом виступили виконуючий обов’язки ректора Кирилюк Юрій Володимирович, проректор з наукової та міжнародної діяльності професор Гонта Олена Іванівна, декан фінансово-економічного факультету Ремньова Людмила Михайлівна.

А після вручення дипломів магістрів, випускники заспівали урочистий гімн ЧДІЕУ і за європейською традицією підкинули вгору свої конфедератки.

Щиро вітаємо перших магістрів! Бажаємо їм щасливого старту у професійній кар’єрі, нових досягнень і перемог на життєвому шляху. Віримо, що вони будуть гідно нести звання перших магістрів-випускників Чернігівського державного інституту економіки і управління, а в серцях на довгі роки збережуть повагу й любов до рідної Альма-Матер.

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 11:28
0
236

Похожие публикации


Наверх