онлайн казино Украины

Дачні перевезення: недалека відстань - чималий клопіт

Дачні перевезення: недалека відстань - чималий клопітЗ 24 квітня по 20 вересня по вівторках і четвергах автобуси для «пільговиків» будуть перевозити чернігівців на дачні ділянки. Щороку з середини квітня починаються масові поїздки городян на дачні ділянки.Триває цей «сезон-пік» майже півроку, тому розробка маршрутів, забезпечення населення достатньою кількістю транспорту та складання розкладу руху автобусів вимагають ретельної підготовки та оперативного вирішення.

Фахівці управління транспорту та зв'язку міськради попрацювали над тим, щоб всі бажаючі регулярно доставлялися по 10 основним дачним напрямками. Більшість вилучених городів городян (а їх немало, все 26 932 ділянки) розташовані в межах міста або в безпосередній близькості від міста: в Рівнопілля, Березанка, Жавінке, Киїнка і ін.

Як повідомив «СЛОВУ» головний спеціаліст відділу організації пасажирських перевезень та дорожнього руху Віталій Скварський, найпопулярніші дачні «зони» - у Березанці, Жавинці і Якубівці, тому для укомплектування цих маршрутів, крім ПАЗів, задіяні автобуси великої місткості марки «Ікарус», на відміну від інших напрямів, за якими курсуватимуть «Богдани», здатні перевозити меншу кількість пасажирів.

До того ж, всі міські автобуси і тролейбуси зараз переходять на літній розклад руху, який буде враховувати час прибуття приміських поїздів, теж доставляють пасажирів до дач. Тим, хто користується правом на пільговий проїзд, доведеться співвідносити свій графік поїздок на дачі з розкладом руху «пільгових» автобусів, які будуть виходити на рейс лише по вівторках і четвергах.

Як нам повідомили в транспортному управлінні, розклад дачних маршрутів з часом може змінюватися залежно від побажань пасажирів. Всі питання щодо розкладу можна уточнити у диспетчера Світлани Щербини по буднях за номером 676-808 з 7:00 до 17:00 (перерва - з 11:00 до 14:00, субота, неділя - вихідні).

Наша порада: будьте наполегливими - дзвінків у Світлани Альбінівни багато, тому наберіться терпіння і набирайте номер, поки не отримаєте відповідь.

Розклад руху автобусів для пільгових категорій населення на час дачного сезону (24 квітня - 20 вересня, по вівторках і четвергах) У таблицях наведено час відправлення автобуса з зупинок

  • 0
Добавлено: 24-05-2012, 09:48
0
270

Похожие публикации


Наверх