онлайн казино Украины

На кладовище привезуть всіх, – запевняє Чернігівська міськрада

На кладовище привезуть всіх, – запевняє Чернігівська міськрадаУ Чернігові у поминальні дні 22–24 квітня управлінню транспорту та зв’язку міської ради доручено організувати перевезення мешканців міста, приділивши особливу увагу пасажирським перевезенням до кладовища Яцево.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Відповідне рішення прийнято на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міськради минулого тижня.

За інформацією управління транспорту та зв’язку міської ради, у поминальні дні 90% всього громадського транспорту буде задіяно для перевезення пасажирів до району міського кладовища Яцево, куди автобуси будуть їхати із різних куточків міста:

від Вокзалу та вул. Пухова й Бєлова їхатимуть автобуси № 8, 11, 12;
від ТЦ «Мегацентр» та «Лікеро-горілчаний завод» - № 17, 27;
р-н Масани - № 20,21;
р-н Шерстянка – № 25,
р-н Нафтобаза - № 30, 36;
р-н Подусівка - № 35;
ІІ міська лікарня та р-н Олександрівка – 39;
ЗАЗ - № 42;
п. Зарічне - № 44.

Окрім того, планується додатковий маршрутний автобус «вул. Всіхсвятська – Сіверський – Яцево».
Також автобусом №43 буде забезпечено перевезення жителів міста до кладовища «Ялівщина».
Про всі зміни, які відбудуться, буде повідомлено додатково.

Згідно з прийнятим рішенням виконкому, 22–24 квітня управління транспорту та зв’язку міськради спільно з ПАТ «Чернігівавтосервіс» забезпечить максимальне залучення автобусів великої місткості на тимчасові маршрути до кладовища Яцево та чергування комплектного автомобіля технічної допомоги біля кладовища на стоянці автотранспорту.

Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області в ці дні організує регулювання дорожнього руху по вулицях Шевченка, Кленовій та на території біля кладовища Яцево.
Управління житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку та патрульна поліція в місті Чернігові НПУ до 21 квітня проведуть обстеження доріг, на яких проходять міські маршрути пасажирських перевезень і розташовані зупинки громадського транспорту, та до 1 червня усунуть виявлені недоліки. Насамперед виконаються ремонтно-будівельні роботи і прибирання проїжджої частини вулиць та доріг, де проходять маршрути міського пасажирського транспорту.

Крім того, протягом ІІ–ІІІ кварталів поточного року будуть оновлені 30 дорожніх знаків 5.43 «Місце зупинки тролейбуса» і 50 дорожніх знаків 5.41 «Місце зупинки автобуса» на зупинках громадського транспорту.
З метою рівномірного розподілення пасажиропотоку, уникнення заторів на дорогах та надмірного навантаження на транспорт управління транспорту звертається до жителів міста, які не працюють, поїхати на кладовище у понеділок або інший день тижня.

  • 0
Добавлено: 12-04-2017, 10:19
0
885

Похожие публикации


Наверх