онлайн казино Украины

«Рускій слєд» в Чернігівській міській раді


Дивує той факт, що усі високопосадовці довкола стверджують, що йде вже другий рік війни. Друзі, в нашій країні війна почалася ще у 2014 році. Вже цілих 9 років наша незалежна та суверенна Україна, її сини та дочки відчайдушно намагаються відбитись від кривавих рук маразматичної країни-сусідки російської федерації. Спочатку ця шалена сусідка анексувала Крим, стверджуючи, що півострів був просто подарунком радянської влади Українській РСР, потім ввела диверсійні загони на територію Донбасу, що охоплюється Донецькою та Луганськими областями, тому що на їхню думку це взагалі споконвіку були історичні території росії. Казна що! То може давайте ще перепишемо історію світу і його створення на користь цієї недодержави.
Чернігівщина прикордонна область, яка, нажаль межує с рф, одна з поміж решти областей, яка взяла на себе перший удар під час повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року і понад місяць частина якої знаходилась під окупацією російських військ.
Усі ці події підштовхують нас робити аналіз, переосмислювати і навіть підозрювати багатьох у тому, що трапилось, вибудовувати ланцюжок причинно-наслідкового зв’язку.
Як свідчать неодноразові випадки, високопосадовці з числа представників органів місцевого самоврядування переходили на бік окупаційної влади.
Чернігів вистояв! Але політичні міжусобиці продовжують набирати обертів. Певні представники органів місцевого самоврядування далі продовжують недбало ставитись до виконання своїх обов’язків, продовжується просто банальне розкрадання коштів чи це свідомий саботаж на користь рф?
То що ж ми можемо побачити за стінами Чернігівської міської, а саме в політичних кулуарах партійної більшості «Рідного дому».
Як відомо, Владислава Атрошенка, колишнього міського голову було відсторонено від зайняття посади міського голови строком на один рік, у зв’язку із вчиненням адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією. Адже так вийшло, що у перші дні повномасштабного вторгнення, користуючись своїм службовим становищем, пан Атрошенко, надавши вказівку водію, посадив до службового автомобіля свою дружину та нашпигувавши авто найціннішими речами, відправив їх закордон.
Нещодавно набуло розголосу кримінальне провадження щодо закупівлі трансформаторного обладнання для місцевої ТЕЦ за завищеною ціною, за результатами якого одного із заступників міського голови, а саме Віктора Геращенка було відправлено в СІЗО. Справа в тому, що у липні 2022 Чернігівська міськрада виділила кошти на придбання трансформатора вартістю 54 млн грн.
Для чого ж саме знадобився трансформатор? Мова йде про закупівлю приладу типу ТДТН-40000/ 110 У1 для КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «Технова», на цю покупку дав добро виконком Чернігівської міської ради.
Однак, вже в листопаді фаховий аналіз показав - закупівля відбулася із порушеннями, зокрема, фінансового характеру. Шокуючим фактом стало те, що за словами самих працівників ТЕЦ, цей трансформатор був НЕ ПОТРІБЕН!
Все це стало приводом для відкриття кримінального провадження. А сама закупівля стала предметом перевірки аудиторської служби
За наслідками закупівлі трансформатора співробітники міськради стали фігурантами кримінальної справи за ст. 111 ККУ (державна зрада) та ст. 113 ККУ (диверсія).
На цьому фатальні викриття таїн Чернігівської міської ради не завершилися. Журналістами незалежних ЗМІ було проведено ряд розслідувань і виявилось, що не дивлячись на виділення сотні мільйонів бюджетних коштів на проведення ремонтних робіт бомбосховищ в місті, жителям і надалі доводиться ховатися від ракетних атак країни-агресорки в нелюдських умовах. То куди ж поділися ці кошти? І чому коріння усіх проблем бере свій початок там десь на болотах? І хто повинен нести за це все відповідальність?
Починаючи с 1 лютого 2023 року виконуючим обов’язки мера призначено секретаря Чернігівської міської ради Олександра Ломако. Окрім цього, він ще і лідер політичної партії «УДАР Віталія Кличка» в Чернігівській області. Як виявилось рідна матір дружини Олександра Ломаки є громадянкою росії і по сьогоднішній день проживає там. Невже вона жодного разу не проявила інтерес до того як тут в Україні живуть та зростають троє її онуків?! Навряд чи.
Сам Ломако здобув таку собі «сумнівну» репутацію серед мешканців міста, оскільки славиться «гречкосійством». Періодично в офісі місцевої парторганізації «Рідний дім» відбувається роздача «презентів» для дітей. Тобто відбувається прямий підкуп виборців.
За даними відкритих реєстрів керівником партії є близька подруга та соратниця Ломаки Ірина Должикова, яка, до речі, має диплом про здобуття освіти в МГУ. Хто знає, може і до громадянства рф вона мала відношення…А от те, що її рідна мати та сестра залишись в російській столиці факт беззаперечний!
Ще у 2015 році, коли Владислав Атрошенко заявив про створення нової партії «Рідний дім», він анонсував, що до роботи та демократичної розбудови держави буде залучати молодих, талановитих та успішних людей. Так, у списках опинилися спортсмен, що подає надії на велике спортивне майбутнє Дмитро Митрофанов, у якого батьки – росіяни, перспективна бізнесвумен Юлія Лобачова, у якої батько також росіянин, Регіна Гусак, яка в третьому поколінні є працівником у сфері освіти, але також має батька росіянина. Як виявилось у багатьох там запорєбріком десь на болотах проживає велика кількість родичів, які як усі під одну дудку стверджують «что они народ маленький и ничего сделать не могут» а може і навпаки намагаються навіяти нашим місцевим політикам думку про правильність військової агресії та неодмінного досягнення мети так званої «СВО» найближчим часом?! А може уся ця зграя вдало підібраних політиків чекала на рускіх асвабадітєлєй, проте трохи щось пішло не по плану?! Чому під час активних бойових дій на території Чернігова жодне підприємство, яке належить до бізнесових структур Владислава Атрошенка не зазнало ніяких пошкоджень? І де взагалі був мер у перші дні повномасштабного вторгнення? Може вів перемовини через представників тієї сторони, щоб зберегти свій власний бізнес?! Чому після анонсування про видачу зброї на вулиці Верені для підготовки до ведення вуличних боїв, невдовзі була скинута бомба, було пошкоджено одночасно два освітніх заклади і як наслідок десятки смертей невинних, стоявших за визволення Чернігова осіб?! Що взагалі зробив пан Атрошенко, щоб зменшити кількість жертв мирного місцевого населення? Для вашого розуміння, мер навіть не ввів в дію план цивільного захисту населення, що було так важливо і необхідно саме в перші дні повномасштабного вторгнення, хоча б для найменшого координування та моделювання життєво необхідних дій в перші дні війни.
Чому зараз, коли важлива кожна гривня направлена на донат ЗСУ, місцева влада Чернігова вважає за доцільне проводити капітальний ремонт адмінбудівлі міської ради, проводить сумнівні тендери і просто продовжує відмивати та награбовувати кошти?! Виникають лише питання, на які, на жаль, зараз неможливо знайти відповідь.
Будемо сподіватися, що наша перемога, яка с кожним днем наближається спільними зусиллями розставить усі крапки на «і». Будуть викриті усі зрадники, і кожен з них отримає по заслугам. Ну а ми, українці, звичайні місцеві жителі своїх міст, сіл, дамо відсіч зрадникам на місцях. Бо це нова сторінка історії України і бруду та брехні в ній нема місця! Слава Україні!

  • 0
Добавлено: 25-07-2023, 12:27
0
2 240

Похожие публикации


Наверх