онлайн казино Украины

За мир та спокій у державі

За мир та спокій у державіНаша країна опинилась перед загрозою війни. Одночасно розігрується сценарій розчленування України та створення на її території квазі-держав.

Вважаємо, такі дії неприпустимими. Будь-яка загроза суверенітету та цілісності нашої держави є абсолютно неправомірною. Суверенітет, територіальна цілісність і незалежність України є недоторканними. Окрім того, мають діяти міжнародні гарантії безпеки. Україна, підписуючи Будапештський Меморандум, відмовившись від ядерної зброї, мала впевненість у підтвердженні своєї територіальної цілісності і незалежності від країн, які підписали цей документ. У зв’язку з цим висловлюємо повну підтримку Звернення Верховної Ради України до держав-гарантів відповідно до Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.

Закликаємо жителів України, особливо наших братів з Півдня і Сходу України, зберігати мир і спокій та не піддаватися на провокації. Закликаємо обласні ради, як найвищі представницькі органи влади на території областей, приймати рішення, які стверджують державний суверенітет та унітарність України. Україна – багатонаціональна держава, де мирно живуть та співіснують понад 100 національностей. За 23 роки незалежності України не зафіксовано жодного конфлікту на етнічному грунті, що свідчить про високу громадянську свідомість та повагу до прав кожної нації.

Заради миру в країні, громадського спокою вважаємо, що поки ще не пізно провісники військового конфлікту мають зупинитись, на відповідні дії очікуємо і від світової спільноти. Маємо розуміти – локальний військовий конфлікт у центрі Європи - неможливий!

Закликаємо усіх жителів області зберігати спокій та громадський порядок, не реагувати на провокативні заклики.

У цей напружений для України час дуже важливо неухильно та чітко виконувати рішення виконуючого обов’язки Президента України Олександра Турчинова та Ради національної безпеки і оборони України.

Зі звернення уряду до народу України

Добавлено: 26-05-2014, 16:41
0
0

Похожие публикации


Наверх