онлайн казино Украины

У чернігівській «Десні» досі чекають на повернення Калитвинцева

Президент ФК «Десна» Володимир Лєвін вважає, що лідер команди Владислав Калитвинцев повинен повернутися у Чернігів і приєднатися до команди. Якщо цього не станеться – майбутнє футболіста будуть вирішувати у Палаті спорів.

Володимир Лєвін сказав, що документи до Палати спорів чернігівців уже передали. Той самий пакет документів «Десна» надіслала Калитвинцеву і ФК «Олександрії», у складі якої футболіст готується до весняної частини чемпіонату. Про це президент «Десни» розповів у коментаря для каналів «Футбол».

– Думаю, що найближчим часом відбудеться розгляд цієї ситуації і гравець повернеться до клубу. Всі можуть припускатися якихось технічних помилок. Думаю, це питання вирішиться між клубами. Це не є велика проблема, – вважає Володимир Лєвін.

Президент ФК «Десна» каже, що більше питань до футболіста.

– Чому він поїхав підписувати контракт з іншою командою, якщо у нього була діюча угода з нами? У нас виплачена груднева заробітна платня всій команді. Просто люди, виходить, самі не хочуть брати гроші. Ми не можемо футболіста силоміць заставити получити зарплату. Він має повернутися в клуб, почати грати і отримати свої гроші, – сказав Володимир Лєвін.

  • 0
Добавлено: 27-01-2022, 08:00
0
358

Похожие публикации


Наверх