онлайн казино Украины

Відібрати очки у «Шахтаря»? Немає нічого неможливого

Відібрати очки у «Шахтаря»? Немає нічого неможливогоНапередодні битви команди чернігівського футбольного клубу «Десна» із «Шахтарем» – лаконічна розмова з воротарем «Десни» Ігорем Литовкою.

Йдеться про те, яка атмосфера панувала у команді під час паузи у чемпіонаті і чи може «Десна» завоювати очки у Харкові…

– Нещодавно у досить напруженому матчі “Десна” перемогла “Львів”. Наскільки важливою була ця перемога і яка зараз атмосфера у команді?

– Після будь-якої перемоги атмосфера позитивна. Перемога була потрібна – давно не перемагали. Я думаю, виграш у “Львова” позитивно вплине на всіх гравців і на підготовку: зараз пауза. Краще пройти цю паузу з хорошим настроєм.

– Незабаром гра з донецьким “Шахтарем”. Багато з гравців цього клубу грають за збірну України. Чи допоможе “Десні” цей факт, чи будуть футболісти після збірної втомленими?

– Допоможе чи ні ми дізнаємося за результатом матчу з “Шахтарем”. Я думаю, ці футболісти, які виступають за “Шахтар”, “Динамо” і у командах, які регулярно грають в Єврокубках, вже звикли грати на 3-4 день. З відновленням проблем у них не буде.

– Чи реально відібрати очки у “Шахтаря”? І, якщо так, то за рахунок чого?

– Немає нічого неможливого. “Шахтар” – команда топ-рівня, але ми докладемо максимум зусиль, щоб домогтися позитивного результату.

* * *

«Шахтар» прийматиме «Десну» в п’ятницю, 19 жовтня, у Харкові на стадіоні ОСК «Металіст». Початок матчу – о 19 годині.

  • 0
Добавлено: 18-10-2018, 09:18
0
605

Похожие публикации


Наверх