онлайн казино Украины

П’яний водій у Чернігові невдало спробував втекти від поліції

Учора, 3 січня, на одній з вулиць Чернігова екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Opel Vectra, водій якого порушив правила дорожнього руху. Далі було «цікавіше».

Поліцейські подали кермувальнику легковика звуковий та світловий сигнали про зупинку, проте він їх проігнорував.За деякий час охоронці порядку заблокували автівку, змусивши тим самим водія Оpel зупинитися.

Як з’ясувалося, за кермом перебував 27-річний житель Чернігова.Від самого початку спілкування патрульні помітили у громадянина явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Drager. Результат виявився позитивним – 2 проміле алкоголю.

Під час перевірки з’ясувалося, що громадянин вдруге протягом року сідає за кермо нетверезим і вже позбавлений права керування транспортними засобами за попереднє правопорушення.

Інспектори склали на водія протоколи за ч. 2 ст. 130 (керування в стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року) та ч. 1 ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку). Перше порушення більш серйозне – воно тягне на 20,4 тисячі гривень штрафу.

Також на ім’я горе-водія винесли постанови за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) і ч. 1 ст. 122 (порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Машину доправили на арештмайданчик.

  • 0
Добавлено: 4-01-2022, 09:23
0
400

Похожие публикации


Наверх