онлайн казино Украины

П’яний молодик, що зніс опору на вулиці Малиновського у Чернігові, не мав водійських прав

Легковик Daewoo Nubira зіткнувся з електроопорою та перекинувся вчора ввечері, на вулиці Малиновського. Як виявилося, за кермом у нього перебував 22-річний чернігівець. Молодик був не тільки напідпитку, а й не мав водійських прав.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції.

Вчора, близько 19-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Малиновського сталася дорожньо-транспортна пригода. За вказаною адресою негайно виїхав один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що ДТП без постраждалих і медична допомога нікому не потрібна.

Патрульні встановили, що за кермом Daewoo перебував 24-річний чернігівець. За словами кермувальника, він відволікся і через це не впорався з керуванням.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу «Drager». Результат виявився позитивним – 1,64 проміле.

Також з’ясувалося, що чоловік взагалі не має права на керування транспортними засобами.

Інспектори склали на водія низку адмінпротоколів, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) і ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП. Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

  • 0
Добавлено: 13-04-2021, 07:58
0
523

Похожие публикации


Наверх