онлайн казино Украины

П’яний чернігівець влаштував перегони з патрульними та протаранив легковик

П’яний житель Чернігова, тікаючи від патрульних, потрапив у ДТП. Він протаранив автівку, яка трапилася йому в районі Шерстянки, коли намагався відірватися від копів.

Про інцидент повідомила пресслужба патрульної поліції.

Близько опівночі один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що вулицею Толстого рухається автомобіль Skoda, водій якого може перебувати в стані алкогольного сп’яніння.

За кілька хвилин на перехресті з вулицею Івана Мазепи патрульні помітили автомобіль, що підпадав під опис. Інспектори дали водієві Skoda світловий та звуковий сигнали зупинитися. Проте авто стало набирати швидкість та віддалятися. Почалося переслідування.

Тікала Skoda недовго. На одному з перехресть в мікрорайоні Шерстянка водій не впорався з керуванням і зіткнувся з іншим легковим автомобілем. На щастя, ніхто не постраждав.

З’ясувалося, що за кермом Skoda перебував 38-річний чернігівець. У чоловіка були помітні явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, проте він, за присутності двох свідків, категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Охоронці порядку склали на водія три адмінпротоколи, а його автівку відправили на штафмайданчик.

  • 0
Добавлено: 2-02-2021, 08:02
0
458

Похожие публикации


Наверх