онлайн казино Украины

Десна вирвала перемогу над Рухом на останніх хвилинах матчу

У першому поєдинку 8-го туру чемпіонату України з футболу чернігівська Десна приймала Рух зі Львова.

Перед грою були побоювання, щодо захисту команди, адже з і без цього проблемної лінії вибув дискваліфікований Селін. Крім того, напередодні матчу знову поширилися чутки про фінансові проблеми Десни – мовляв кілька гравців звернулися зі скаргами про невиплату зарплати до Української асоціації футболу. Президент клубу спробував спростувати ці чутки, але вийшло тільки гірше. Володимир Левін заявив, що у клубі все добре, а у інших ще гірша статистика.

Початок матчу був дуже кволим і запам’ятався хіба що підступним ударом форварда Руха Борячука рукою в обличчі захисника Сафронова. Останній через сильну кровотечу не зміг продовжити боротьбу – ще одна пробоїна в чернігівській обороні.

Перший удар в сторону воріт команди завдали лише на 34-й хвилині. Зробили це гості. Удар був дуже неточним.

Але після цього – ніби прорвало. Протягом кількох секунд мав забивати Ковтун (його удар витягнув з лінії воріт голкіпер Руха), Безбородько на добиванні (удар вийшов по дотичній і голкіпер вже лежачи відбив) та Тотовицький (здалося, його підштовхнули, коли він уже замахнувся для удару по порожнім воротам).

За кілька хвилин вже Картушов ледве не відкрив рахунок на добиванні після удару Безбородька.

Рух відповів гострою контратакою і заробленим штрафним. Але удар з небезпечної точки пройшов трохи повз ворота.

У другому таймі дощ став сильнішим, а Десна активнішою. Рух переважно відбивався і робив це успішно аж до останньої хвилини. Затяжна атака Десни могла знову нічим не завершитися, але несподівано у власному штрафному послизнувся захисник гостей. Завійський миттєво підхопив м’яч і зробив м’який навіс до воротарського, звідки Тотовицький головою пробив у проти хід голкіперу – 1:0.

Табло
Десна – Рух – 1:0 (Тотовицький, 90)
Десна:Мисак – Жук (Завійський, 73), Сафронов (Ковтун, 8), Цимбалюк, Картушов – Домбровський, Арвеладзе – Калитвинцев, Тотовицкий, Болбат (Волошин, 87)– Безбородько (Будківський, 46).

Перемога принесли Десні чергові три очки. Тепер, маючи в активі 16 балів, чернігівці ділять х Шахтарем 2-3 місця турнірної таблиці. Втім, решта команд свої матчі проведуть у суботу та неділю.

Наступний матч в УПЛ підопічні Олександра Рябоконя проведуть 26 вересня. Вдома Десна прийматиме харківський Металіст-1925.

  • 0
Добавлено: 18-09-2021, 08:38
0
373

Похожие публикации


Наверх