онлайн казино Украины

Дихаємо в спину "Динамо": чернігівська "Десна" здобула чергову перемогу

Сіверяни зіграли свій вже третій з чотирьох матч на фінішній прямій перед поділом на шістки. Цього разу сіверяни обіграли донецький "Олімпік".

Матч розпочався з голепаду. Команди з четвертої по шосту хвилини матчу встигли обмінятись голами. Спочатку у воротах «Десни» відзначився Максим Дегтярьов, який у першій половині цього сезону на правах оренди грав саме за сіверян, а цієї зими повернувся в «Олімпік». Але довго чекати відповіді донеччанам не довелось, адже свій момент реалізував Олександр Філіппов, який тепер з 11 голами займає чисту другу позицію в гонці бомбардирів УПЛ. На цьому з небезпечними моментами в першому таймі команди закінчили, бо більше по воротах ніхто так і не влучив.

Друга половина гри проходила за цілковитої переваги сіверян, хоч і вони мали огріхи в захисті, проте ними «Олімпік» так і не скористався. На відміну від деснянців, які змогли скористатись помилкою воротаря донеччан. Леван Арвеладзе пробив штрафний удар, а голкіпер, втративши орієнтацію у воротах, пропустив м’яча поміж вух – 1:2.

Тож за результатами незавершеного 22-го туру «Десна» займає впевнену четверту позицію і не відпускає від себе «Динамо» та «Зорю». Попереду в «Десни» домашній матч саме з луганчанами 7 березня, яким сіверяни закриють перший етап чемпіонату. Після цього команди поділяться на верхню й нижню шістки, та розпочнуть боротьбу за євро кубки та виживання відповідно.

  • 0
Добавлено: 5-03-2020, 08:01
0
939

Похожие публикации


Наверх