онлайн казино Украины

На Чернігівщині виникла пожежа в будинку для літніх людей

31 серпня у Стольному на Менщині виникла пожежа у будинку для літніх людей, де перебувала 31 особа. Ніхто не постраждав.

За інформацією начальника Корюківського райвідділу ДСНС Євгенія Довгаля, до Менської пожежно-рятувальної частини 31 серпня о 7.49 надійшло повідомлення про пожежу в Комунальній установі територіального центру соціального обслуговування «Надання соціальних послуг» Менської міської ради.

Про це повідомляють Сусіди.City.

Рятувальники, прибувши на місце події, побачили, що пожежу ліквідували самостійно працівники терцентру. Для цього вони використали вогнегасник та підручні засоби пожежогасіння. А людей, які перебували в корпусі, перевели в безпечне місце.

Під час огляду місця пожежі встановили, що загоряння виникло в приміщенні пральні через порушення правил монтажу електромережі. В результаті вогнем пошкоджено 2 кв. м стіни та пральну машину. На щастя, цього разу лиха вдалося уникнути.

Головний рятувальник Корюківського району також зазначив, що 1 лютого цього року група інспекторів проводила позапланову перевірку цього закладу. А Головне управління ДСНС України у Чернігівській області за її наслідками навіть подало позов до суду щодо припинення роботи стольненського будинку для утримання літніх людей, бо мали місце чисельні порушення правил пожежної безпеки.

До речі, недоліки в повному обсязі не ліквідовані й до цього часу.

  • 0
Добавлено: 2-09-2021, 08:32
0
403

Похожие публикации


Наверх