онлайн казино Украины

«Начудив» п’яний з матрацем

«Начудив» п’яний з матрацемЧого тільки не вчудять наші люди після вживання рідин із вмістом легальної наркотичної речовини – етанолу!

Ось і сьогодні на Чернігівщині один такий вчудив. Спершу ледве не підсмажив себе на повільному вогні. А потім над селищем Ладан літав смердячий тліючий матрац, який зрештою залетів людям на балкон і зчинив там пожежу.

Про цю дивовижу розповідає Управління ДСНС України в Чернігівській області.

Повідомлення про чудасію в Ладані надійшло до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі 1 вересня о 12:03. Горів балкон на 3 поверсі п'ятиповерхівки, що на вулиці Миру.

За викликом до місця пригоди оперативно прибуло відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники о 12:10 загоряння локалізували, а о 12:20 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено металопластикову балконну раму.
В ході розслідування причин та обставин пожежі з'ясувалося, що мешканець квартири на 5-му поверсі, перебуваючи напідпитку, заснув із непогашеним недопалком. Через те під ним загорівся матрац.

На щастя, п’яничка вчасно прокинувся і, намагаючись самотужки загасити пожежу, тліючий матрац викинув через вікно. Однак адаючий тліючий мотлох зачепився за балконну раму на 3 поверсі та призвів до пожежі.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре застерігають: щоб уникнути пожежі, й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводженні з вогнем. Не допускайте паління у ліжку, особливо перебуваючи в нетверезому стані. Ретельно гасіть недопалки та сірники.

  • 0
Добавлено: 4-09-2017, 08:54
0
1 072

Похожие публикации


Наверх