онлайн казино Украины

Яка користь від футболу? Чернігівці висловили власну думку

Мабуть навіть тим хто не цікавиться спортом відомо, що минулого тому стартував довгоочікуваний футбольний чемпіонат – Євро-2020. Він мав відбутися ще минулого року, але зі зрозумілих причин його перенесли на рік. Футбольна подія такого масштабу завжди привертає увагу мільйонів людей, чимало з яких готові несамовито підтримувати улюблену команду. Однак, чимало й тих, які стверджують – ну от бігає 22 дядьки за м’ячиком, отримують мільйони, і яка з них користь?

Ми вирішили запитати у жителів обласного центру чи цікавляться вони футболом, та яка взагалі користь від цього виду спорту?

Сергій, автомеханік:
Десь відсотків 70 людей цікавляться футболом. Не те, щоб будь-які клуби дивляться, типу «Барси» чи «Ліверпуля», але за українців багато хто вболіває. Від футболу користь в тому, що він дуже зближує людей. Я був за кордоном і там наші самі по собі стають ближчими – бо земляки. А коли дивляться футбол, то гуртуються ще більше.

Та й для молоді від футболу тільки користь. Краще хай дивляться футбол і грають у нього ніж десь у підворітті п’ють або колються.

Діана, приватна підприємиця:
Футбол дивлюся дуже рідко. Знаю про відомі матчі, але спеціально не відслідковую. Батько у мене фанат футболу, тому я з дитинства змушена була це дивитися. Але сама не пройнялася. Як на мене, то це порожня витрата часу. Проте в принципі хай діти й молоде покоління грають у футбол ніж за гаражами щось роблять. Ну і плюс футбол об’єднує. Спільні перегляди матчів, у компанії близьких друзів – це класне проведення часу.

Андрій, студент:
Смотрю футбол редко, очень редко. Но думаю, что польза от него есть. Спортивные игры вызывают у людей интерес и часто мотивируют самим заниматься спортом. С этой позиции футбол в любом случае хорошее увлечение. Плюс общие просмотры обьединяют людей. Даже если просто посмотреть на наших черниговских ультрас.

  • 0
Добавлено: 22-06-2021, 08:24
0
377

Похожие публикации


Наверх