онлайн казино Украины

Жіноча збірна України з футболу теж програла

Жіноча збірна України з футболу теж програлаНезважаючи на тендітність футболісток, гра була напруженою та жорсткою. Тяжкі удари, травми – все як у справжніх футбольних сутичках.

Перше, що вразило, - вагова перевага фінок. Українки на їх фоні виглядали зовсім тендітними дівчатками.

Навіть у грі видно було, як їх «тіснять» важчі суперниці.
«Як фіни годують своїх футболісток?»

Запитали у тренера жіночої збірної Фінляндії Андре Йєглерца.

- Вони професійні спортсменки. Спорт їхня робота. Вони багато часу проводять у спортзалі. Мають спеціальний режим харчування. Його для кожної розробляють наші лікарі. Є спеціальний раціон за кілька днів до матчу, в день гри.

Ніякої конкретики. Мабуть, боїться розкривати секрет. Адже збірні України та Фінляндії гратимуть ще один матч. Але вже вдома у фінів.
Наш стадіон

Глядачі зайняли трибуну лише з одного боку. Інша ж з «технічних причин» не працювала. Та й бажаючих подивитися матч жіночих збірних було не так багато. Ціна квитка була доступною і підліткам і дорослим – 5 гривень.
Чи задоволений полем тренер збірної Фінляндії?

- На мою думку, трава занадто висока. Для швидкої гри це не зручно, - відповів Андре Йєглерц. – І глядачів було не багато. Думаю, організатори мають рекламувати та активніше запрошувати жителів дивитися жіночий футбол. Бо його рівень дуже високий.
Українки боротимуться далі

Спілкуватися з пресою представниці збірної України відмовилися. Проте їх тренер Анатолій Куцев прокоментував гру:

- Сьогодні ми грали не в найкращому складі. Може, ще й якась невдача до цього додалася. Наша команда активно боролася на полі, але коли доходило до захисту… тут недопрацювали. Гра біля воріт нам не вдавалася. Але попереду ще матчі. Готуватимемося.

Звісно, на тлі лихоманки Євро-2012, всі порівнювали матчі жіночої та чоловічої збірних України. Дівчат називали «жіночою подобою» Шевченка, Мілевського…

У поразці українок шукали і надприродний вплив та «розсуд долі».

Але тренер українок Анатолій Куцев зазначив:

- Де б не грала команда, якою б не була підтримка, гратимуть так – наскільки готові!

Лишається і далі стежити за матчами жіночої збірної України з футболу. Побачимо, як виправлятимуть свої сьогоднішні помилки.

Похожие публикации


Наверх