онлайн казино Украины

Палкін: Ми, насамперед, повинні думати про УПЛ, а не чемпіонат СНД

Палкін: Ми, насамперед, повинні думати про УПЛ, а не чемпіонат СНДОргкомітет об'єднаного чемпіонату, про створення якого було оголошено в середу, очолив президент і головний тренер "Аланії" Валерій Газзаєв.
У наглядову раду оргкомітету увійшли всі, хто просуває проект, - власник “Анжи” Сулейман Керімов, президент ЦСКА Євгеній Гінер, президент "Зеніту" Олександр Дюков, глава РФПЛ Сергій Прядкін. Від слів боси топ-клубів переходять до справи? Ось що думає з цього приводу генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін.

- Створення оргкомітету та призначення його керівника важко коментувати. Російські колеги зробили все це самостійно, з нами ніхто не радився.

- Здивувало, що призначена людина, що обіймає посаду головного тренера і президента клубу одночасно?

- Кандидатура Валерія Газзаєва приваблива тим, що він добре розбирається і в футбольних, і в організаційних питаннях.

- Українські клуби погодяться брати участь у турнірі, оргкомітет якого складатиметься з російських фахівців?

- За інші клуби відповісти не можу. Думаю, якісь висновки можна буде зробити, коли за одним столом зберуться всі можливі учасники проекту і зрозуміють, що він собою являтиме. А поки в Росії щось обговорюється, планується, реалізується без участі української сторони.

- Коли зустріч може відбутися?

- Без поняття. Нас адже ніхто не попереджав про плани створення оргкомітету. Не сповістили також і про те, що він вже існує.

- У листопаді ви говорили, що з російськими колегами обговорюється проведення спільного Кубка. У цьому питанні якась конкретика з'явилася?

- Поки ми цю тему відклали. Для початку треба розібратися з чемпіонатом. Настане якась ясність з ним - повернемося до обговорення Кубка.

- Яка на сьогодні позиція “Шахтаря” з приводу участі в об'єднаному чемпіонаті з Росією?

- Треба все детально проаналізувати. Причому в масштабах всього українського футболу. Якщо спільний турнір пообіцяє серйозний підйом глядацького інтересу, можливість більшого заробітку, підвищення рівня футболу, тоді будемо за участь у ньому. Якщо ж подібні перспективи виявляться під питанням, то дуже сильно подумаємо - чи варто брати участь.

- Під українським футболом ви розумієте провідні клуби?

- Не тільки. Інтереси українського футболу - це інтереси абсолютно всіх клубів. І провідних, і середняків, і аутсайдерів. Приймаючи рішення, будемо враховувати думку всіх. Ми граємо в українському чемпіонаті, розвиваємо свій футбол і думати повинні перш за все про нього.

Добавлено: 28-12-2012, 12:38
0
0

Похожие публикации


Наверх