онлайн казино Украины

Частина громадського транспорту в Чернігові змінює схему руху: на Мазепи робитимуть коло

У Чернігові на перехресті вулиці Мазепи з новою автодорогою до житлового району Шерстянка перекриють рух. Причина – проведення робіт на дорожньому покритті.

Для проведення робіт на об’єкті на цій ділянці з 8:00 понеділка, 31 травня, по 20:00 суботи, 5 червня, перекриють рух транспорту на тому ж перехресті.

За словами начальника міського управління транспорта, транспортної інфраструктури та зв'язку Олександра Рижого, на цей час будуть змінені схеми руху одразу кількох автобусних та тролейбусних.

- Автобусні маршрути № 3, 17, 44, 47, будуть об'їжджати перекриту ділянку по Жабінського до Залізничного вокзалу, далі по Гагаріна та Ціолковського і роз'їджатимуться по своїм звичним маршрутам. Тролейбус № 8 відміняється, а маршрути № 4 та 7 скорочені до Залізничного вокзалу. Автобус № 36 рухатиметься до дач через село Гущин, а № 35 доїжджатиме не до КСК, а до Нафтобази, - розповів пан Рижий у коментарі телеканалу "Дитинець".

Начальник управління ЖКГ Ярослав Куц пояснив необхідність перекриття вкладанням верхнього шару асфальтобетону на колі. За його словами, на роботи потрібно лише два дні, проте за попередніми прогнозами у ці дні буде несприятлива погода – тож рішення ухвалене «із запасом».

– Треба два дні, але там обіцяють дощі. Ми за цей період «виловимо» два дні, – пообіцяв чиновник.

  • 0
Добавлено: 31-05-2021, 07:49
0
737

Похожие публикации


Наверх