онлайн казино Украины

Вулиця Мазепи буде перекрита на початку до 27 квітня

Вулиця Мазепи буде перекрита на початку до 27 квітняДля аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах КП «Чернігівводоканал» 23–27 квітня (до закінчення ремонтних робіт) буде перекрита ділянка вул. Мазепи (раніше Щорса) від перехрестя з вулицею Ремісничою і до перехрестя з проспектом Миру.

Про це повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міськради.

Відповідно об’їзди громадського транспорту будуть організовані вул. І. Мазепи, В. Чорновола та проспектом Миру.

Тролейбусні маршрути №5 та №6 працювати не будуть. Замість них будуть тимчасово організовані автобусні маршрути №5а та №6а.

Автобусні маршрути №5 «Дитячий світ – Дачі (Новий Білоус)»,

№6а «вул. Незалежності – вул. Пухова»,

№15 «Забарівка – вул. Савчука»

№18 «Дитячий світ – Дачі (Рудка)» - тимчасово рухатимуться з вулиці Любецької по вул. В. Чорновола до перехрестя з проспектом Миру, далі за звичайним маршрутом.

Тимчасово ними не будуть обслуговуватися зупинки «Обласна санстанція», «Інститут Геологорозвідки», «Міська лікарня №1».

Автобусний маршрут №23 «Залізничний вокзал – вул. Незалежності» тимчасово рухатиметься з вулиці Любецької по вул. І. Мазепи до Залізничного вокзалу та у зворотному напрямку.

Тимчасово ним не будуть обслуговуватися зупинки, «Інститут Геологорозвідки», «Міська лікарня №1», «Дитячий світ», «Центральний ринок», «вул. Хлібопекарська», «Швейне об’єднання».

Автобусні маршрути №1 «вул. Захисників України – Дачі (Старий Білоус)» та 2а «Залізничний вокзал – Психоневрологічна лікарня» тимчасово рухатимуться по проспекту Перемоги до проспекту Миру і далі за встановленим маршрутом у прямому та у зворотному напрямку.

Тимчасово ними не будуть обслуговуватися зупинки, «Площа Перемоги», «Міський палац культури», «Інститут Геологорозвідки», «Міська лікарня №1».

  • 0
Добавлено: 24-04-2018, 08:09
0
890

Похожие публикации


Наверх