онлайн казино Украины

Детально про зміни руху маршрутного транспорту Чернігова через перекриття центрального перехрестя

Детально про зміни руху маршрутного транспорту Чернігова через перекриття центрального перехрестяЗ 14 жовтня у Чернігові у зв’язку із проведенням капремонту проїзної частини на підземному пішохідному переході частково перекрито перехрестя проспектів Миру та Перемоги.

Проїзд на цьому перехресті є лише проспектом Миру тільки прямо та направо.

Рух тролейбусів на маршрутах №№ 3; 5; 6; 7 змінено.

Тролейбусний маршрут № 7 будуть обслуговувати автобуси тимчасового маршруту № 7а.

До тролейбусних маршрутів №№ 3; 5; 6 будуть внесені наступні зміни:

Тролейбусний маршрут №3:

Від зупинки «Завод «Автодеталь» до зупинки «Залізничний вокзал» рухатиметься по своєму постійному маршруту. У зворотному напрямку, від зупинки «Привокзальний ринок» до зупинки «Мегацентр» маршрут буде проходити по вул. Івана Мазепи.

Тролейбусний маршрут №5:
Від зупинки «Подусівка» до зупинки «Залізничний вокзал» рухатиметься по своєму постійному маршруту. У зворотному напрямку, від зупинки «Центральний ринок» до зупинки «вул. Кирпоноса», потім по вулицях Шевченка, Пушкіна, Гетьмана Полуботка, П’ятницькій, проспектах Перемоги, Миру до зупинки «Готель «Україна» і далі за встановленим маршрутом з усіма зупинками громадського транспорту.

Тролейбусний маршрут №6:
Від зупинки «Вул. Незалежності» рухатиметься по скороченому маршруту до зупинки «Проспект Миру» (магазин «Дитячий світ»), потім по проспектах Миру, Перемоги, вулицях Кирпоноса, Шевченка, Пушкіна, Гетьмана Полуботка, П’ятницькій, проспектах Перемоги, Миру до зупинки «Готель «Україна» і далі за встановленим маршрутом до зупинки «Вул. Незалежності» з усіма зупинками громадського транспорту.

* * *

Для автобусів міських маршрутів, що проходять по проспекту Перемоги на зазначеному перехресті, рекомендовано проїжджати проблемну ділянку таким чином:

Автобусні маршрути № 8; 11; 12; 14; 16; 43; 44 від П’яти кутів у напрямку зупинки «Площа Перемоги»:
від зупинки «Готель «Україна», потім через перехрестя проспекту Миру з вулицями Київська/Івана Мазепи до зупинки «Проспект Миру» і далі за встановленими маршрутами.

Автобусні маршрути № 1; 2; 3; 5; 7; 8; 9; 11; 12; 14; 15; 17; 18; 20; 23; 24; 24а; 25, 27; 30; 35; 37; 39; 43; у напрямку зупинок «Мегацентр» та «Магазин «Прогрес»:

від зупинок «Проспект Миру» і «Центральний ринок» по проспекту Перемоги, вулицях Кирпоноса, Шевченка, через Красну площу в об’їзд проблемної ділянки і далі за встановленими маршрутами. Від зупинки «Магазин «Прогрес» по проспектах Перемоги, Миру через перехрестя з вулицями Київська/Івана Мазепи в об’їзд проблемної ділянки і далі за встановленими маршрутами.
Увага: на час перекриття громадський транспорт не буде дотримуватись встановленого розкладу руху маршрутних транспортних засобів.

  • 0
Добавлено: 18-10-2017, 09:50
0
966

Похожие публикации


Наверх