онлайн казино Украины

Обмежити перевезення пільговиків у Чернігові все ще мріє мер міста

Під час наради у мерії, яка відбулася у вівторок, 11 травня, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко доручив юридичному відділу міськради вивчити питання обмеження перевезення пільгових категорій пасажирів у транспорті.

– Обмеження перевезень пільговиків у години пік. Така практика існує в інших містах. Треба в цьому питанні визначитися і знайти в правовому полі таку можливість, – заявив він

Нагадаємо, нещодавно у судах активісти Олександр Гашпар відстояв своє право на пільговий проїзд. Він оскаржив рішення виконкому міської ради про обмеження дії пільг на період з 7:00 до 9:00 та з 16:00 до 18:00. Воно діяло у Чернігові в умовах запровадженого карантину.

Натомість Владислав Атрошенко хоче знайти інший варіант для реалізації такого плану. Причому тепер вже і незалежно від епідемічної ситуації.

– Вакцинація провалена, дисциплінованість людей умовна. Що змінилося в частині загрози розповсюдження інфекція? Нічого. А транспорт – загроза і точка передачі інфекції, – нагадав він.

– Давайте ще раз. Так, є відповідне рішення суду, але час диктує іншу ситуацію. Не будемо реагувати – знову увійдемо в червону зону. Тисячі людей залишаться без роботи, без зарплати. Так що давайте подивимося на цей аспект, – підкреслив міський голова.

  • 0
Добавлено: 14-05-2021, 08:03
0
378

Похожие публикации


Наверх