онлайн казино Украины

Пільг не буде: у Чернігові в години пік платити за проїзд у громадському транспорті будуть всі

З 29 жовтня в Чернігові тимчасово обмежується перевезення пільгових категорій громадян у робочі дні з 6:00 до 9:00 та з 16:00 до 19:00 (до закінчення розпочатих рейсів). У зазначений період часу перевезення здійснюватимуться згідно з тарифами, встановленими для надання послуг з перевезення пасажирів міським електричним та автомобільним транспортом.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міськради з посиланням на рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Все через перебуванням міста в "червоній" епідемічній зоні, а також задля забезпечення перевезення чернігівців громадським транспортом до місць роботи і навчання в період, коли через карантинні обмеження до салонів автобусів і тролейбусів пускають пасажирів тільки по кількості сидячих місць.

За словами начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Олександра Рижого, у місті спостерігається високий рівень захворюваності серед водіїв громадського транспорту. Тому наразі збільшення кількості транспорту на лініях неможливе. До прикладу, у понеділок випуск був на 20 машин менше, ніж раніше.

- Прошу всіх людей з розумінням поставитися до нашого рішення. Статистика доводить, що розповсюдження COVID-19 відбувається також і через громадський транспорт. Щоб якось знизити цей ризик і не застосовувати ні до водіїв, ні до перевізників якихось жорстких покарань у вигляді штрафів – ми й приймаємо таке рішення, - підкреслив заступник чернігівського міського голови Андрій Черненко.

  • 0
Добавлено: 29-10-2020, 08:11
0
817

Похожие публикации


Наверх