онлайн казино Украины

Працювати можна, але не всім: у Чернігові послабили карантин

Після чисельних звернень приватних підприємців у Чернігові дозволили працювати окремим закладам торгівлі та харчування. Внесли зміни і в роботу дошкільних навчальних закладів та шкіл.

Таке рішення прийняли на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 28 квітня.

Від сьогодні з дотриманням санітарних та протиепідемічних заходів дозволили:

Поновити роботу підприємцям, що торгують на свіжому повітрі, окрім ТРЦ та розважальних закладів;
Відкрити літні майданчики ресторанам, кафе, барам, закусочним, їдальням, кафетеріям, буфетам тощо. За умов розміщення на відстані не меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та менше чотирьох осіб за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років). Однак із дотриманням маскового режиму, крім прийому їжі.
Відвідування закладів спеціальної позашкільної освіти спортивного спрямування.
Відвідування спортивних залів спортсменами збірних команд міста та області, які здійснюють підготовку до офіційних спортивних змагань, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України.
З 5 травня дозволили:

Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності, в тому числі, спеціальних закладів освіти (навчально–реабілітаційних центрів), закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти учнями 1–4 класів.
Проведення спортивно–масових заходів, включених до календарного плану спортивно–масових заходів з видів спорту Чернігова на відкритому повітрі без глядачів.

  • 0
Добавлено: 29-04-2021, 07:52
0
789

Похожие публикации


Наверх