онлайн казино Украины

Послаблення карантину в Чернігові не на часі: комісія ухвалила відповідне рішення

Карантинні обмеження у Чернігові поки не послаблюватимуть. Таке рішення прийняли 22 квітня на засіданні міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Суспільне Чернігів.

Як повідомив заступник міського голови Чернігова Олександр Атрощенко, якщо ситуація з захворюваністю покращиться, то рішення про послаблення карантинних обмежень приймуть на наступному тижні.

Керівникам ринків та супермаркетів дали доручення контролювати масковий режим і дотримання соціальної дистанції. Керівництву ж підприємств комісія рекомендує за можливості перевести співробітників на дистанційну роботу. Релігійним установом рекомендують обмежити пропуск прихожан до храмів.

Як повідомила 21 квітня на нараді в міськраді в.о. начальника управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Ольга Малець, в області перевищені показники по кількості виявлення хворих та рівня госпіталізації. За рівнем госпіталізації Чернігівська область серед лідерів в країні.

Нагадаємо, що зараз у Чернігові заборонено відвідування шкіл і дитсадків, гуртків, проведення культурних та спортивних заходів, робота кінотеатрів, відвідування басейнів, спортивно-оздоровчих закладів і всіх закладів культури. Також забороняється перебувати на вулиці без масок. Громадський транспорт працює в режимі спецперевезень.

  • 0
Добавлено: 23-04-2021, 07:44
0
588

Похожие публикации


Наверх