онлайн казино Украины

Чернігів посилює карантин: транспорт по перепустках

Виконком Чернігівської міської ради ухвалила рішення про посилення карантинних обмежень у місті.

Зокрема, до тексту рішення внесли доповнення щодо роботи громадського транспорту.

– Громадський транспорт – і приватний, і Чернігівське тролейбусне управління – в будні дні за спецперепустками, – зачитав зміни міський голова Владислав Атрошенко.

Заступник міського голови Сергій Фесенко зауважив, що старі перепустки, які видавала міська рада навесні минулого року під час першого локдауну, є дійсними. Нові можна отримати у міській раді. Спеціально для цього на вихідних буде працювати організаційний відділ у будівлі мерії.

Отримати перепустку можна за клопотанням, додав Владислав Атрошенко. Для одержання тимчасових посвідчень керівникам підприємств/установ/організацій потрібно надати до Чернігівської міської ради (вул. Магістратська, 7, каб. 201) заявки, в яких зазначити: назву організації, кількість необхідних посвідчень для працівників, прізвище та ім’я, дати народження, серії та номери паспортів тих, кому буде видане тимчасове посвідчення.

За цими списками посвідчення в Чернігівській міській раді будуть видаватися в тому числі в суботу і неділю, з 9.00 до 17.00.

Крім того, на вихідних тролейбуси у Чернігові будуть працювати лише з 6:00 до 10:000 та з 16:00 до 20:00. Зобов’язати приватних перевізників у суботу та неділю працювати за таким самим графіком у міській раді, вочевидь, не зможуть.

Владислав Атрошенко зазначив, що з кожним перевізником будуть спілкуватися окремо.

В силі залишаються попередні обмеження – кількість пасажирів відповідно до кількості сидячих місць та обов’язкове правильне носіння маски (аби вона прикривала рот та ніс). Водіїв та кондукторів мають зобов’язати ретельніше слідкувати за цим.

Діяти нові правила будуть від понеділка, 5 квітня.

  • 0
Добавлено: 3-04-2021, 09:02
0
435

Похожие публикации


Наверх