онлайн казино Украины

Атрошенко: Мемоандум перевізники не виконали, тож 4,50 – відкладається

Атрошенко: Мемоандум перевізники не виконали, тож 4,50 – відкладаєтьсяСьогодні під час розширеної наради у Чернігівській міській раді міський голова Владислав Атрошенко вкотре порушив питання щодо роботи системи GPS-контролю та виконання Меморандуму, підписаному між перевізниками та владою міста у березні 2017-го.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

«Доки всі пункти Меморандуму не будуть виконані бездоганно, на 100 %, міська влада не підтвердить ціну за проїзд у 4.50, як це передбачали перевізники міста», – сказав міський голова.

Зокрема, є зауваження щодо роботи системи GPS-контролю за рухом громадського транспорту. В обговоренні було зазначено, що чернігівці вже користуються цією системою, зокрема й через мобільні телефони, але не завжди всі машрутки система показує.
Як пояснив начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Юрій Горбань, минулого тижня фірма ТОВ «Дозор Україна» замінила всі несправні 87 трекерів на нові.

Проте, система запрограмована на конкретний маршрут, і якщо автобус протягом дня кілька разів змінює маршрут, то відбувається збій системи, і вона не бачить цей автобус. Втім, ця проблема існує лише на великих транспортних підприємствах, де автобуси використовують на різних маршрутах.

Владислав Атрошенко дав доручення управлінню транспорту та зв’язку допрацювати це питання та чітко проаналізувати угоду, підписану з фірмою «Dozor».

«Якщо є якісь недоречності або програмні недопрацювання, тож потрібно зробити необхідний додаток до цієї угоди. Ми повинні отримати працюючу систему. Ця система має працювати на чернігівців, а управління з її допомогою повинно контролювати дотримання графіку руху громадського транспорту», - підкреслив міський голова.

Крім того, Владислав Атрошенко звернув увагу на обов’язкове дотримання пункту угоди стосовно єдиного одягу водіїв міського громадського транспорту. На його переконання, одяг водіїв показує ставлення їх та перевізників до пасажирів і також формує зовнішнє сприйняття міста, його обличчя, що є дуже важливим.

«Всі підписані документи повинні виконуватись, адже мета встановлення системи GPS-контролю у Чернігові – забезпечити належне транспортне перевезення громадян та встановити недобросовісних перевізників», – пояснив міський голова.

  • 0
Добавлено: 2-08-2017, 09:42
0
860

Похожие публикации


Наверх