онлайн казино Украины

Народний депутат пригрозив меру Чернігова Антикорупційним бюро

На початку сьогоднішньої сесії Чернігівської міської ради депутат Верховної ради від Чернігова Олег Семінський з трибуни звинуватив міського голову Владислава Атрошенка у корупції.

Отримавши можливість виступити, Олег Семінський розкритикував мера Чернігова, звинувативши його у створенні мережі для підкупу виборців та у заробітках через фірми-прокладки на ремонтах доріг та тротуарів.

Також Олег Семінський згадав свіжу заяву колишнього народного депутата Максима Микитася, який назвав Атрошенка одним з учасників розграбування компанії «Укрбуд».

Згадавши недавню репліку міського голови про «мне есть что предъявить– предъявите мне что-то», Олег Семінський анонсував інтерес до Владислава Атрошенка з боку Національного антикорупційного бюро:

– НАБУ вам пред’явить. Рекомендую винайняти хорошого адвоката – він знадобиться. Підозра – не за горами.

Виступ народного депутата від «Слуги народу» депутати міської ради від партії «Рідний дім» намагалися заглушити вигуками «Ганьба».

У свою чергу Владислав Атрошенко відреагував на репліку про зловживання з вартістю плитки, викладеної на тротуарах Чернігова. Олег Семінський назвав ціну завищеною у 4 рази. Міський голова звернувся до юриста міської ради:

– Підготуйте судовий позов. Хай депутат у суді розкаже про ціну плитки і у скільки разів вона завищена.

  • 0
Добавлено: 25-12-2020, 07:37
0
515

Похожие публикации


Наверх