онлайн казино Украины

Позиція редакції «ЧЕline» на заяву Атрошенка про їхній «пасквіль»

Позиція редакції «ЧЕline» на заяву Атрошенка про їхній «пасквіль»Редакція інтернет-видання «ЧеLine», котре днями в одній з публікацій «підселило» доньку міського голови Чернігова в цивільний шлюб до одруженого підприємця Мкртчяна, опублікувало свою позицію щодо заяви-відповіді мера Владислава Атрошенка.

Виглядає вона, позиція-відповідь, так:

«Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 19 вересня, відреагував на нашу публікацію про багатомільйонні корупційні схеми та пов’язані з ним ТОВ «ШБУ-14» і ТОВ «Армшляхбуд», що монопольно освоюють сотні мільйонів гривень бюджетних коштів.

Владислав Атрошенко звинуватив нашу редакцію в упередженні та брехні, натомість жодних пояснень стосовно корупційних нюансів не надав. Дивує наполегливість, із якою пан Атрошенко намагається перевести фокус із корупційної складової на особистісну.

Ми вкотре офіційно заявляємо: нас абсолютно не цікавить ні особисте приватне життя мера, ні приватне життя його родини. Основна мета публікації – розказати про корупційні схеми, з якими пов’язаний мер Чернігова та в які він свідомо втягує свою родину.

Звертаємося до Владислава Атрошенка з вимогою не маніпулювати думкою, не перекручувати факти, не переводити увагу на особисте, а конкретно прокоментувати корупційні моменти, які ми описали (з доказовою базою, витягами з реєстрів, документами), безпосередньо пов’язані з ним.

Окрім того, ми підготували та скерували офіційного листа від нашої редакції на адресу Національного антикорупційного бюро України з проханням провести розслідування щодо наведених у публікації ознак корупційних фактів.

  • 0
Добавлено: 21-09-2018, 09:09
0
765

Похожие публикации


Наверх