онлайн казино Украины

Нардепи теж мають проблеми, або Два прохання Полякова

Нардепи теж мають проблеми, або Два прохання ПоляковаВиділити безкоштовно кімнату для прийому громадян та не чіпати рекламу власного бізнесу - два "невинні" бажання народного обранця від "Слуги народу" Антона Полякова.

Відповідні звернення надійшли на ім'я міського голови Владислава Атрошенка. Ситуацію на нараді у муніципалітеті роз'яснив заступник мера Олександр Ломако.

Нардепи не мають ніяких пільг для отримання приміщення під свої приймальні. Тож нехай обирають та орендують на загальних засадах. Поляков хоче кімнату у Новозаводській районній раді, там же чекає на містян й інший народний обранець від провладної партії Олег Семінський. Цікаво, що останній готовий заплатити повну вартість - близько 1500 грн. Обоє вже мають графіки прийому, та жоден - договору про оренду.

Варто зазначити, що нардеп таки може отримати приміщення на особливих умовах. Для цього варто пройти усю регуляторну процедуру: обгрунтувати та винести питання на розгляд сесії. Процедура затягне на кілька місяців, та, направду, і на репутаційні втрати нардепа.

Щодо реклами, ситуація теж має один варіант вирішення – узаконення

"Муніципальна варта" вже не перший рік відстежує ситуацію з незаконними рекламними конструкціями, особливо на фасадах будівель. Робляться приписи. Підприємці на це по-різному реагують: хто прибирає, хто взаконює. Варта не знає, хто власник тієї чи іншої реклами. Та власне, яка різниця. Перед законом всі рівні",- зазначає Ломако.- На фасаді будинку навпроти "горсаду" кілька конструкцій. Власники усіх отримали приписи. Втім, деякі конструкції за нормами можна узаконити".

Атрошенко ж не хоче псувати стосунки з нардепами. Тож знайшов такий вихід: де можна - максимально сприяти, де не можна - дохідливо пояснити це "новеньким". Місія "лікнепу" випала Ломако.

  • 0
Добавлено: 23-10-2019, 08:08
0
503

Похожие публикации


Наверх