онлайн казино Украины

Міськвиборчком: Атрошенко, ми ще чекаємо трудову

Міськвиборчком: Атрошенко, ми ще чекаємо трудовуУ Владислава Атрошенка є час до 9 лютого, аби надати документи, необхідні для реєстрації його міським головою. Таке рішення увечері 20 січня на позачерговому засіданні ухвалив чернігівський міськвиборчком.
Як повідомив його член Олександр Гашпар, за те, аби задовольнити заяву в.о. Чернігівського міського голови та все ще народного депутата про продовження терміну, проголосували 10 членів комісії.
«Утрималося троє, голосів проти не було. Усе зайняло не більше п’яти хвилин», - розповів він.
Вказана спроба розглянути заяву і ухвалити рішення стала четвертою. Під час попередньої, 18 січня, тих, хто утримався було п'ятеро. Кажуть, що тепер в.о. мера готовий добиватися звільнення з парламенту навіть через суд.
Як відомо, для реєстрації Атрошенка потрібна копія трудової книжки із записом про звільнення його з роботи народного депутата у Верховній Раді України, а також копія Постанови тієї ж Верховної Ради на підставі якої і має бути зроблено відповідний запис в тій трудовій книжці.
Наразі ж Атрошенко перебуває в статусі виконуючого обов'язки. Він підписує фінансові папери. Офіційно виконують свої обов'язки заступники Атрошенка.

Добавлено: 21-01-2016, 10:01
0
0

Похожие публикации


Наверх