онлайн казино Украины

До уваги чернігівців: час для передплати і телевізора настав

Наступного року газеті «Семь дней» виповнюється не мало не багато 20 років. Відтоді як читачі вперше познайомилися з нашим виданням, минула ціла епоха, але головне – газета стала невід’ємною частиною інформаційного простору міста та посіла надійне місце в серцях вдячних читачів. Традиційно протягом кількох місяців напередодні Нового року нашу газету можна передплатити на весь наступний рік або на пів року. Тож чому для читачів вигідно обирати саме таку форму отримання нашої газети, а також які приємні бонуси чекають на вас у разі передплати?

Газету «Семь дней» варто читати на постійній основі саме заради того, аби завжди лишатися в курсі основних подій, що відбулися в Чернігові впродовж тижня. Крім того, у тижневику ніколи не бракує й авторських матеріалів на будь-який смак, інформацію з яких годі знайти деінде. Протягом останнього року примірники видання стали набагато об’ємнішими, а до них – без зростання вартості – додалися ще й сторінки з актуальними оголошеннями, які подають містяни.

Передплачувати або купувати в кіосках?

Звичайно ж, передплачувати газету набагато зручніше, ніж купляти в кіосках час від часу. По-перше, вона буде приходити вам до поштової скриньки. Таким чином ви не пропустите жодного номера і вам не доведеться ходити по нього до найближчого пункту продажу. Особливо це актуально, коли за вікном негода. По-друге, оформити передплату – значно вигідніше, ніж купувати кожен примірник у кіоску чи супермаркеті.

До уваги чернігівців: час для передплати і телевізора настав, фото-1
До уваги чернігівців: час для передплати і телевізора настав, фото-1
У спеціалізованому пункті або на пошті?

Ви маєте повне право передплатити нашу газету в будь-якому поштовому відділенні або навіть у поштаря, який приносить вам кореспонденцію. Але краще за все звернутися до нас особисто. Для цього треба завітати до Центрального пункту прийому оголошень, який знаходиться за адресою вул. Шевченка, 42, і працює в будні з 9:00 до 18:00. До того ж передплачувати газету через наш офіційний пункт прийому оголошень набагато вигідніше. Так, на пошті за передплату газети на 2021 рік доведеться сплатити 347 грн, а ось у Центральному пункті – 277 грн.

Не хочете приходити особисто? Жодних проблем

Якщо в умовах пандемії коронавірусу ви не хочете наражатися на зайву небезпеку, то приходити особисто до Центрального пункту прийому оголошень не обов’язково. Щоб стати нашим передплатником, достатньо зателефонувати за номером 65-36-50 чи 098 428-27-10. Ви можете повідомити всі необхідні дані, а кошти за підписку перевести на рахунок через додаток «Приват24».

Тож не лишайте себе можливості вчасно та зручно отримувати свою улюблену газету протягом наступного року.

Обов’язковий подарунок для всіх і телевізор для щасливчика

Кожен, хто вирішить передплатити газету в спеціальному пункті, отримає ексклюзивний подарунок від нашої редакції – велику чашку з логотипом улюбленої газети «Семь дней». До того ж наприкінці року серед передплатників ми розіграємо суперприз – 40-дюймовий телевізор із функцією Smart TV. І хтозна, можливо, доля посміхнеться саме вам.

  • 0
Добавлено: 3-11-2020, 08:01
0
486

Похожие публикации


Наверх