онлайн казино Украины

Тролейбуси з 15 січня будуть по 3.95 - але тільки з електронним квитком

Тролейбуси з 15 січня будуть по 3.95 - але тільки з електронним квиткомСьогодні, 21 грудня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради прийняв рішення встановити «Базовий тариф» на послуги з перевезення пасажирів міським електричним транспортом для комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міськради.

Отже, з 15 січня 2019 року вартість за одну поїздку становитиме 5 грн.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

«Базовий тариф» застосовуватиметься при розрахунку за проїзд готівковими коштами та безконтактною банківською карткою чи пристроєм з технологією NFC.

Важливо, що при розрахунку за проїзд з використанням електронного квитка вартість буде на 17,5% меншою – 3,95 грн.

Таким чином стимулюється перехід народу в Чернігові саме на електронні квитки.

Для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста до 31 січня 2019 року при наявності учнівського квитка вартість разового проїзду у міському електричному транспорті КП «ЧТУ» залишається незмінною – 2 грн. Але з 1 лютого наступного року школярі платитимуть 2 грн тільки при використанні електронного квитка.

Наступного року в умовах роботи автоматизованої системи обліку оплати проїзду будуть діяти також місячні тарифні плани. Проїзні квитки є електронним засобом оплати за проїзд. Вартість проїзних поступово підніматиметься і з 1 липня наступного року становитиме: громадський – 240 грн; студентський – 120 грн; учнівський - 60 грн; для юридичних осіб – 270 грн.

  • 0
Добавлено: 22-12-2018, 10:01
0
602

Похожие публикации


Наверх