онлайн казино Украины

Монатіка не буде: в Чернігові скасували концерт з нагоди Дня міста

День міста у Чернігові відзначатимуть, однак святкового концерту не буде.

Таку інформацію, з посиланням на слова заступника міського голови Олександра Ломаки, повідомило Суспільне Чернігів.

З його слів, міськрада попередньо уклала контракт з гуртом «Монатік». Він мав би виступити на великій сцені 26 вересня. Однак концерт відмінили через поступове підвищення кількості захворювання на коронавірус.

«Ми проведемо, я думаю, традиційний парад оркестрів, інші заходи, зробимо святковий феєрверк, але не будемо робити великого концерту. Ми, до речі, попередньо законтрактували і домовилися з гуртом «Монатік», і вони мали б виступати у Чернігові 26 вересня. Але все ж таки у нас є карантин та COVID, ми це перенесли до кращих часів», - сказав Олександр Ломако.

15 вересня міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що мав розмову з очільниками великих міст України, і вони погодилися, що проведення масових заходів наразі не є доцільним. Олександр Ломако відміну концерту з цією заявою не пов’язує, каже рішення прийняли кілька тижнів тому:

«Місто Чернігів – це місцеве самоврядування, і ми ухвалюємо рішення щодо всіх своїх дій самостійно. Ми поважаємо і Степанова, і всю державну владу, але міський голова, міськвиконком, і наша команда буде приймати рішення про святкування Дня міста, виключно виходячи з ситуації, яка склалася в місті Чернігові», - каже він.

  • 0
Добавлено: 17-09-2020, 08:25
0
600

Похожие публикации


Наверх