онлайн казино Украины

В Чернігові сповивальні столики для молодих батьків встановлять в шести установах

У Чернігові більш комфортні умови для мам і тат з маленькими дітьми під час відвідування адміністративних установ будуть скоро створені в приміщеннях, де працюють структурні підрозділи міської ради, повідомили в пресслужбі мерії.

Відкидні сповивальні столики, які кріпляться до стіни, незабаром з'являться у Туристичному інформаційному центрі (вул. Шевченка, 9), в Управлінні адміністративних послуг (вул. Рокосовського, 20-а), у Новозаводській районній раді (вул. Мазепи, 19), та КП «Новозаводське» (пр. Перемоги, 15)

Сьогодні, 5 березня, виконком Чернігівської міської ради затвердив технічне рішення, потрібне для передачі цього обладнання.

Заступник міського голови Олександр Ломако зауважив, що це має стимулювати бізнес, зокрема, торгівельні центри чи ринки, де є велика кількість відвідувачів, наслідувати цей приклад. Також він запропонував за можливості щороку встановлювати, наприклад, по п’ять таких сповивальних столиків у будівлях установ та організацій міста. В тому числі у лікарнях.

Нагадаємо, в Чернігові цього року також реалізується і проєкт-переможець Бюджету участі, який передбачає обладнання такими зручностями дитячих поліклінік міста.

Нещодавно такі сповивальні столики, а також спеціальні сидіння для маленьких діток з’явилися у вбиральнях дитячої поліклініки №1. Вони потрібні, аби доросла людина з маленькою дитиною могла скористатися цими приміщеннями без сторонньої допомоги.

Обладнання спеціальне, виготовлене з антибактеріального пластику. Воно має паски безпеки і дає змогу безпечно розмістити дитину на короткий час у сидячому або горизонтальному положенні, в залежності від її віку.

Незабаром такі ж сповивальні столики та сидіння з’являться й у дитячій поліклініці №2.

  • 0
Добавлено: 6-03-2020, 06:46
0
640

Похожие публикации


Наверх