онлайн казино Украины

У Чернігові 4 служби об’єднали в «Прозорий офіс»

У Чернігові 4 служби об’єднали в «Прозорий офіс»Майже сотня соціальних та адміністративних послуг зручно та швидко – для чернігівців це стало можливо. Сьогодні в обласному центрі розпочав роботу «Прозорий офіс».

Знаходиться він у Новозаводській районній раді

Тут у комфортних умовах прийматимуть громадян працівники районного управління праці та соціального захисту населення, фахівці головного управління Пенсійного фонду, центру надання адміністративних послуг, служби у справах дітей. Урочисте відкриття центру відбулося за участю заступника міністра соціальної політики України Миколи Шамбора, чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, заступниці голови Чернігівської облдержадміністрації Наталії Романової та інших почесних гостей.


Кошти на реконструкцію приміщення та облаштування офісу виділили з державної скарбниці (7,5 мільйона гривень) та міського бюджету (1,8 мільйона).

- І ми, і наш світ знаходимося в постійному процесі вдосконалення, зміни технологій. Ще 20 років тому про «Прозорий офіс», у якому сьогодні дійсно розміщається 4 служби, не можна було і мріяти. Сьогодні за рахунок спільних баз даних, ІТ-технологій усе спрощується. На даному етапі часу такий офіс – це дійсно правильне рішення. У подальшому, я думаю, воно буде трансформуватися в смартфон – і взагалі не треба буде нікуди ходити і мати будь-яких офісів. Я думаю, що до цього вже небагато часу, - сказав Владислав Атрошенко при відкритті центру.

Він нагадав присутнім про те, що Чернігів намагається бути кращим містом в Україні серед рівних по потенціалу міст. І в питаннях модернізації соціальних послуг також. Після вивчення цього питання Чернігів відмовився від запровадження мережі «Готово», яка працює в Києві. Натомість наше місто розвиває та поширює технологію роботи міського Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), який є одним із найкращих в Україні.

Центр розташований на І-ІІ поверхах приміщення Новозаводської районної ради за адресою: м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 19.

Робочі години: з 8.00 до 17.00 (понеділок-четвер), з 8.00 до 16.00 (п'ятниця).

Контактний телефон - 677-122.

  • 0
Добавлено: 30-05-2019, 08:42
0
748

Похожие публикации


Наверх